Νέο άγριο τριαντάφυλλο διφασικό booster με super vitamin C

Το διφασικό booster, ανήκει στην εμβληματική συλλογή με Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές η οποία ανανεώνεται για πρώτη φορά και πιο ισχυρή από ποτέ με τη δύναμη της Super Vitamin C χαρίζει επανόρθωση και λάμψη. Το 1996 γεννήθηκε το πρώτο προϊόν Άγριο Τριαντάφυλλο – η κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης – μαζί με την Κορρές.

Μετά από είκοσι δύο χρόνια πετυχημένης πορείας η σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο της Κορρές, συνώνυμο της λάμψης, του φωτεινού δέρματος, της βελούδινης υφής από ένα λουλούδι με έντονο συμβολισμό και μοναδικές ιδιότητες, ανανεώνεται. Η νέα συλλογή είναι ενισχυμένη με Super Vitamin C, με 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ.  

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΔΙΦΑΣΙΚΟ BOOSTER με 15% SUPER VITAMIN C για λάμψη και επανόρθωση, λαμπερή φωτεινή επιδερμίδα χωρίς σημάδια κούρασης, για όλους τους τύπους δέρματος.

Ανανεωμένη όψη σε 7 ημέρες.

Το διφασικό bοοster λάμψης με 15% Super Vitamin C προσφέρει ορατή βελτίωση σε πρώτες ρυτίδες, κηλίδες και θαμπή, κουρασμένη όψη. Είναι ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C σε συνδυασμό με λάδι Άγριο Τριαντάφυλλο, πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς του Φαρμακείου Κορρές, και φυσικά συστατικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και super φωτεινό πρόσωπο! Χωρίς συνθετικό άρωμα, χωρίς συνθετικό χρώμα, μη φαγεσωρογόνο.

3 ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ, ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

  • Εφαρμόστε το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster καθημερινά, πρωί και βράδυ, για να «εξοπλίσετε» την επιδερμίδα σας με ισχυρά δραστικά. Συνεχίστε με το Άγριο Τριαντάφυλλο serum ή/και την κρέμα ενυδάτωσης για την ολοκλήρωση του beauty regime που θα χαρίσει απόλυτη λάμψη στην επιδερμίδα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΠΙΚΑ

  • Το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά σε δυσχρωμίες και κηλίδες.

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

  • Ιδανική εντατική φροντίδα 4 εβδομάδων για δέρμα που εμφανίζεται κουρασμένο, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ανεπαρκή ύπνου ή αλλαγών σε εποχή και θερμοκρασία.