Αναζωογόνηση και pampering στο Hiltonia Spa

Το αγαπημένο premium wellness club της πόλης, το Hiltonia Spa με θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, χαμάμ, υδρομασάζ, πλήρη εξοπλισμό για Pilates αλλά και Silent room γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

της Μαυρέτας Πολίτη

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκγύμνασης και χαλάρωσης του Hiltonia Spa αποτελούν εγγύηση για  αναζωογόνηση και pampering χωρίς ν’ απομακρυνθείτε από το κέντρο της πόλης.

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Precor USA, διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα πλήρες πρόγραμμα σωματικής άσκησης. Για όσους αγαπούν την εναλλακτική άσκηση, το Hiltonia Spa διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο Studio Pilates. Σε χώρο με φυσικό φως που προσφέρει υπέροχη θέα στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για ένα πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα Pilates: μηχανήματα Reformer, Cadillac, Lader Barrel, Spine Correctors,  Bosu Ball,  Wunda Chair και τις ειδικές μπάλες Pilates.  Μπορείτε να επιλέξετε ατομικά μαθήματα, ιδιαίτερα 2-3 ατόμων ή ομαδικά μαθήματα 4-5 ατόμων.

Φυσικό φως διαθέτει και η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, που περιλαμβάνει συσκευές αντιθέτου κολύμβησης, θεραπευτικού μασάζ, υδρομασάζ τοίχου, σύστημα φυσαλίδων δαπέδου, νεροκουρτίνα, χειρολαβές και μπάρες άθλησης. Plus το acqua aerobic, ενώ υπάρχει και ποδήλατο νερού, για όσους αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης.

Χαλαρώστε στο Silent Room,  στις θερμαινόμενες πολυθρόνες, απολαμβάνοντας ένα ζεστό τσάι ενώ αξίζει να επισκεφθείτε τη σάουνα, το χαμάμ και το υδρομασάζ για πλήρη αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

Στο Hiltonia Spa μπορείτε ν’ απολαύσετε τα εξειδικευμένα προϊόντα, για μασάζ, θεραπείες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και κατά της κυτταρίτιδας της Germaine de Capuccini κατ’ αποκλειστικότητα στην Αθήνα.

Στον εντυπωσιακό κατάλογο υπηρεσιών ξεχωρίζουν  το Cleopatra Jacuzzi Therapy με πρωτεΐνες γάλακτος και θαλάσσιο κολλαγόνο, η θεραπεία αντιγήρανσης με βιταμίνη C, η περιποίηση προσώπου Diamond Noir με  την ενέργεια των πολύτιμων λίθων, η απολέπιση σώματος με λάδι αργκάν και η μάσκα σύσφιξης σώματος με εκχύλισμα σταφυλιού. Τα μασάζ γίνονται με προϊόντα που περιέχουν φυσικά καταπραϋντικά συστατικά, όπως κανέλα, μοσχοκάρυδο, σουσάμι, αμύγδαλο και σαφράν, ενώ παρέχονται και ειδικές συνεδρίες για εγκύους, για γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει και για άνδρες.  Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801 ή επισκεφθείτε το https://www.hiltonathens.gr/hiltoniaspa/.