Αλόη βέρα για σούπερ μαλλιά και ένα καινοτόμο προϊόν για ενυδάτωση στο φυσικό στέγνωμα

Με αλόη βέρα, η νέα σειρά HYDRA ALOE Fructis της Garnier, χωρίς σιλικόνη και paraben που ενυδατώνει τα κανονικά και μακριά μαλλιά 2 φορές περισσότερο από ένα κοινό ακατέργαστο aloe vera gel, προστίθεται στην σειρά προϊόντων στοχευμένης φροντίδας και περιποίησης για τα μαλλιά, της Garnier, εμπνευσμένα από τη δύναμη των σούπερ φρούτων.

Tα μαλλιά και ιδιαίτερα τα μακριά μαλλιά χρειάζονται ειδική φροντίδα για να είναι και να δείχνουν γερά, λαμπερά και υγιή. Η ενυδάτωση είναι  must στην περιποίηση των μαλλιών και η Aloe Vera είναι ένα super φυτό γνωστό για τις ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες.  Συνδυασμένη με την super ενυδατική φυτική γλυκερίνη, η Aloe Vera δρα ως φυσικό «μαλακτικό» για τα μαλλιά.  Η νέα σειρά HYDRA ALOE Fructis της Garnier καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των κανονικών και μακριών μαλλιών προστατεύοντάς τα και φροντίζοντάς τα σωστά και αποτελεσματικά. Δεν περιέxει σιλικόνη για περισσότερο φυσική αίσθηση.

HYDRA ALOE Fructis ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ  – Ενυδατωμένα, απαλά και ανάλαφρα μαλλιά για 3 ημέρες

HYDRA ALOE Fructis ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ CONDITIONER  – 2φορές πιο ενυδατωμένα απαλά και ανάλαφρα μαλλιά

HYDRA ALOE Fructis AIR-DRY CREAM ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ – Εύκολο styling χωρίς πιστολάκι

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ  Στατιστικά, γνωρίζουμε ότι  80% των millennials έχουν μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά και πολλοί δεν στεγνώνουν τα μαλλιά τους με πιστολάκι, προτιμώντας το φυσικό στέγνωμα! Αλλά, γνωρίζουμε καλά, ότι όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, είναι και πιο απαιτητικά. Αποκλειστικά από το Fructis και ειδικά σχεδιασμένη για νέες γυναίκες με μακριά μαλλιά, που προτιμούν το φυσικό στέγνωμα, η 1η κρέμα που ενυδατώνει τα μαλλιά, βελτιώνει την υφή τους και διευκολύνει το styling χωρίς πιστολάκι, απλά με φυσικό στέγνωμα. Η σύνθεσή της δεν κολλάει, είναι μη λιπαρή και είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή χάρη στη δυνατότητά της να δρα άμεσα με τη βοήθεια του νερού. Άμεσα απλώνεται στα μαλλιά και τους δίνει την ιδανική ενυδάτωση και απαλότητα για εύκολο styling χωρίς θερμότητα.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Χωρίς φριζάρισμα  για 24 ώρες.  Τα μαλλιά ενυδατώνονται χωρίς να βαραίνουν. Εύκολο styling  χωρίς πιστολάκι. Η υφή των μαλλιών βελτιώνεται.

Το Aloe Vera gel της  HYDRA ALOE Fructis της Garnier,  είναι φτιαγμένο από οργανική aloe vera καλλιεργημένη στο Μεξικό, στην περιοχή Tamaulipas. Η φυτική γλυκερίνη της σειράς είναι 100% φυσικής προέλευσης.

Οι συσκευασίες του Hydra Aloe Conditioner και της Air-Dry Cream είνai 100% ανακυκλώσιμες. Η συσκευασία της Air-Dry Cream χρησιμοποιεί δύο φορές περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά από ότι οι άλλες συσκευασίες Fructis και είναι φτιαγμένη από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.