Ένα φυτό για κάθε τύπο επιδερμίδας – Garnier BIO

Ένα φυτό για κάθε τύπο επιδερμίδας στη νέα σειρά Garnier BIO – μια νέα σειρά από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, εμπνευσμένη  από την τεχνογνωσία των βοτάνων, ανανεωμένη και φρέσκια καθώς συμπεριλαμβάνει όλη την τεχνογνωσία του Garnier brand στην επιδερμίδα.

Για αυτό το νέο λανσάρισμα, η Garnier φρόντισε να επιλέξει τις κατάλληλες δραστικές ουσίες από κάθε φυτό, για κάθε τύπο επιδερμίδας και τα μεταμόρφωσε σε προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για όλους.

GARNIER BIO:  ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

  • Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από τον Ecocert Greenlife, σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS  ORGANIC.
  • Οι συνθέσεις μας είναι Vegan, δηλαδή  δεν περιέχουν  συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.
  • Τα συστατικά μας προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές.
  • Χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά.

Garnier BIO ένα φυτό για κάθε τύπο επιδερμίδας

Έχουμε προσεκτικά επιλέξει -ανάμεσα σε χιλιάδες συστατικά- το σωστό και αποτελεσματικό φυτό, γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες τους σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΘΥΜΑΡΙ

Το αιθέριο έλαιο από θυμάρι είναι γνωστό για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες. Το βιολογικό θυμάρι της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

KONJAC

Το σφουγγαράκι Konjac* έχει παραχθεί από τις ρίζες από το φυτό Konjac που αναπτύσσεται και καλλιεργείται στα ασιατικά υψίπεδα. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση όλων των τύπων επιδερμίδας ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

* Το σφουγγάρι Konjac δεν είναι βιολογικά πιστοποιημένο

ΑΡΓΚΑΝ

Το αιθέριο έλαιο από το φυτό άργκαν είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Το βιολογικό αιθέριο έλαιο από το άργκαν της Garnier καλλιεργείται στο Μαρόκο.

ΛΕΒΑΝΤΑ

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Η βιολογική λεβάντα της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ

Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου είναι γνωστό για τις απολεπιστικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για τις κανονικές προς μικτές επιδερμίδες. Το βιολογικό λεμονόχορτο της Garnier καλλιεργείται στη Σρι Λάνκα.

ΑΝΘΟΝΕΡΟ

Το ευεργετικό ανθόνερο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Το βιολογικό ανθόνερο της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

Η σειρά  Garnier BIO

Τονωτική λοσιόν με βιολογικό αιθέριο έλαιο από θυμάρι.

Αυτή η τονωτική λοσιόν είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο από θυμάρι, που προσφέρει στην επιδερμίδα εντατικό καθαρισμό, χαρίζοντας παράλληλα ματ υφή.

Από Λεβάντα

Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας

Για τις πιο νεανικές επιδερμίδες αυτή η απαλή, βελούδινη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας χρησιμοποιείται την σε καθαρή επιδερμίδα και απλώνεται στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

Για τις πιο νεανικές επιδερμίδες, αυτή η αντιρυτιδική κρέμα ματιών ενυδατώνει και δίνει λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιείστε την δύο φορές την ημέρα στο περίγραμμα των ματιών

Από το φυτό Άργκαν

Ενυδατική Κρέμα με Έλαιο Άργκαν

H νέα αυτή ενυδατική κρέμα είναι κατάλληλη για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς το βιολογικό έλαιο άργκαν είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενώ είναι γνωστό για τις επανορθωτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Το άρωμά της εξισορροπείται χρησιμοποιώντας μία εξωτική, ξυλώδη βάση, μία γλυκιά καρδιά Άργκαν και φρέσκες νότες λουλουδιών.

Από την επιλογή των πρώτων υλών, το κάθε φυτό, και την προέλευσή τους, έως και την παρασκευή των προιόντων και τη συσκευασία τους, η προσέγγιση μας είναι ξεκάθαρη και διαφανής.

Όπως ζητήθηκε από το πρότυπο Cosmos Organic, τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς:

  • Συγκεκριμένα συντηρητικά όπως parabens, Φαινοξυαιθανόλη και Μεθυλισοθειαζολινόνη
  • Μεταλλικά Έλαια
  • Σιλικόνη
  • Αλάτα Αλουμινίου
  • Χημικά Φίλτρα
  • Συνθετικές χρωστικές ουσίες

ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΥΕΑΣΙΑ

  • Χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα των προιόντων μας.
  • Όλα τα μπουκάλια παράγονται από 100% ανακυκλωμένο PET* και είναι 100% ανακυκλώσιμα.**
  • Όλες οι χάρτινες συσκευασίες της Garnier Bio είναι 100% ανακυκλώσιμες με πιστοποιημένη βιωσιμότητα από το FSC – Το Forest Stewardship Council είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που εξασφαλίζει τις βιώσιμες καλλιέργειες και θερισμό των δέντρων.

* εκτός από το καπάκι και την αντλία ** συμπεριλαμβανομένου του πώματος αλλά εκτός της αντλίας