Η νέα σειρά Express Beauty Masks & Scrubs με πολύτιμα Μεσογειακά εκχυλίσματα από την Apivita

Η APIVITA επαναλανσάρει τη σειρά EXPRESS BEAUTY, μια σειρά με μάσκες και scrubs για το πρόσωπο και τα μαλλιά, που είναι εμπνευσμένη από τον πλούτο της Μεσογείου και βασίζεται στο πιο αειφόρο και ισορροπημένο μοντέλο διατροφής: τη Μεσογειακή διατροφή.

Η Μεσογειακή διατροφή δεν είναι απλά ένα είδος διατροφής. Είναι ένας τρόπος ζωής με ευεργετικά οφέλη στην υγεία και στη μακροζωία, που ανακηρύχθηκε κομμάτι της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την UNESCO.

Με τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, η APIVITA σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο, όπου η φύση προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία τροφών.

Με έως 98% φυσικές συνθέσεις, τα προϊόντα της νέας σειράς EXPRESS BEAUTY είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα εκχυλίσματα από φρούτα και λαχανικά της μεσογειακής διατροφής, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς και με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι.

Όλες οι συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με 100% βιολογικά αιθέρια έλαια, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και αναζωογονούν το πνεύμα.

Όπως όλα τα προϊόντα της APIVITA, η νέα σειρά EXPRESS BEAUTY δεν περιλαμβάνει σιλικόνη, parabens, προπυλενογλυκόλη και mineral oils.

Όλα τα προϊόντα της νέας EXPRESS BEAUTY, παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία με έγχυμα  από 3 είδη βιολογικό ελληνικό τσάι του βουνού.

Η APIVITA λάνσαρε πρώτη παγκοσμίως τις μάσκες Express σε μονοδόσεις, και από τότε συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας.

Επιλέξτε ανάμεσα από 21 θρεπτικές μάσκες & scrubs για το πρόσωπο και το σώμα και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά.