Ενυδατικό Gel Ματιών Greek Yoghurt κατά των Μαύρων Κύκλων από την Korres

Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών της συλλογής Greek Yoghurt της Korres, «ξυπνά» την περιοχή κάτω από τα μάτια. Η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που πρώτη προδίδει την κούραση, το χρόνο και το στρες, αλλά και αυτή που μπορεί να κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο, φωτεινό. Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών, που δημιουργήθηκε μέσα από τον Πλήρη Κύκλο της μάρκας, στοχεύει σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, προσφέροντας την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση!

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, για φωτεινό, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση. Βασισμένο στο Ελληνικό γιαούρτι, πλούσια πηγή προβιοτικών, για θρέψη και προστασία της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα καφέ, γνωστό για την τονωτική και αντιοξειδωτική δράση του, «ξυπνά» την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το boost καφεΐνης βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών κούρασης στην περιοχή των ματιών.

Υπερτροφή για το δέρμα, με έμπνευση την ελληνική φύση και παράδοση. Η αφετηρία είναι η παραδοσιακή χρήση του γιαουρτιού για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο, ηλιοκαμένο δέρμα -μία συλλογική παιδική ανάμνηση. Είναι η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που κατάφερε να μετατρέψει το βρώσιμο γιαούρτι, μία υπερτροφή της φύσης, σε ένα ισχυρό καλλυντικό συστατικό. Τα προϊόντα της σειράς Greek Yoghurt, βασισμένα στο γιαούρτι, ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες και την προηγμένη τεχνολογία Microbiome, κυριολεκτικά ξεδιψούν την επιδερμίδα, προσφέροντας 48ωρη ενεργή ενυδάτωση και ισορροπημένο, “δυνατό” δέρμα με υγιή, λαμπερή όψη.

Recycle Lab / Οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map