COCO-MAT: Το ξύλινο ποδήλατο του Πωλ Ευμορφίδη κάνει τον γύρο του κόσμου, έγινε ηλεκτρικό και διαπρέπει!

Το πανέμορφο εργονομικό ξύλινο ποδήλατο της COCO-MAT, βολτάρει περήφανα και με στιλ σε όλο τον κόσμο, διαδίδοντας το μήνυμα  της αειφορίας, της καινοτομίας και της χαράς. Το μήνυμα της COCO-MAT.bike και του ανήσυχου αντισυμβατικού δημιουργού του Πωλ Ευμορφίδη, είναι η σύνδεση με τον εαυτό μας, με τους άλλους ανθρώπους, με τόπους και  ιδέες! Η χαρά και τα χαμόγελα των περαστικών, του ίδιου του ποδηλάτη και των παιδιών που μετά φυτεύουν νέα δέντρα. Δεν είναι ανταγωνισμός, είναι μια γιορτή για όλους. Μόνο με αυτή τη νοοτροπία θα πάμε παρακάτω! Πως να μην το λατρέψεις;

Τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT φτιάχνονται από ξύλο λευκής φλαμουριάς (φράξο), με σύστημα 2 ή 7 ταχυτήτων, αλλά και σε πιο άνετη e-bike έκδοση.

Γιατί  όμως να πάρω το ξύλινο ποδήλατο;  Θα μπορούσε κάποιος να πει: Γιατί να μην το πάρεις; Πρακτικά, σε πάει όπου θέλεις μέσα στην πόλη, χωρίς το άγχος για να βρεις πάρκινγκ, ενώ ταυτόχρονα είναι στιβαρό παρέχοντάς σου αίσθημα ασφάλειας.  Κι αν βρεθείς στην εξοχή τότε θα εκπλαγείς θετικά με την απίστευτη οδηγική του συμπεριφορά στο χώμα. Αν είσαι συνεσταλμένο άτομο σκέψου το καλά γιατί στο δρόμο όλοι θα το θαυμάζουν – μαζί και εσένα.

Τι προσφέρει το ξύλινο ποδήλατο στο περιβάλλον; Δίνουμε σε ένα δέντρο βιώσιμης καλλιέργειας την ευκαιρία να ταξιδέψει τον κόσμο. Να δείξει την ομορφιά του και την ομορφιά της Φύσης. Άλλα, γίνονται πόρτες, καρέκλες, και πατώματα. Μαζί με τις βάρκες και τα καράβια, το ποδήλατο ταξιδεύει μέσα στη Φύση. Φαντάσου το ξύλινο ποδήλατο σε γκρίζες γειτονιές κι ανάμεσα σε πολυκατοικίες να οργώνει τους δρόμους.

Η εμπορική πορεία του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Στο εξωτερικό το ξύλινο ποδήλατο, κάνει εμάς και την Ελλάδα υπερήφανους. Κεντρίζει το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό για αυτό το ελληνικό εγχείρημα. Πολλοί το έχουν ήδη αποκτήσει και το χρησιμοποιούν  ως καθημερινό μέσο μεταφοράς. Πολλοί το γνωρίζουν από τα experience the city bike tours που διοργανώνονται σε πόλεις όπως το Άμστερνταμ, η Στοκχόλμη, η Βαρκελώνη και η Αμβέρσα. Στον Καναδά έχουμε ήδη στείλει δύο containers με ποδήλατα και ετοιμάζεται τρίτο. Στη Γερμανία όλα τα καταστήματα COCO-MAT, στις 10 μεγάλες πόλεις, προσφέρουν τη χαρά μιας κοντινής βόλτας στους πελάτες. Πρόσφατα ο Δήμος της Γενεύης τα ενέταξε στο στόλο ποδηλάτων που χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους της ελβετικής πόλης για τις καθημερινές τους δουλειές. Στο εσωτερικό έχουμε πολλές ανηφόρες (με ή χωρίς εισαγωγικά), αλλά μετά την ανηφόρα η θέα από την κορυφή σε ανταμείβει και με το παραπάνω. Οι ορθοπεταλιές μας έφτιαξαν το μυαλό και τα πόδια. Θα τα δείτε να κυκλοφορούν παντού και να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Κατασκευάζονται στο χέρι με πολύ μεράκι και αγάπη από έμπειρους  ξυλουργούς στο εργοστάσιο της coco-mat Βike  στην Αθήνα (Λυκόβρυση, Κοντογιάννη 11).

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρικό ξύλινο ποδήλατο, μέσω του προγράμματος “ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ”, με επιδότηση έως και 800€.

Περισσότερα για το ξύλινο ποδήλατο της COCO-MAT στο: www.coco-mat.com/store/gr_el