Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι

Ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τα αγαπημένα τερατάκια της Κατερίνας Μαρκαδάκη που επιστρέφουν και αυτή την φορά πρωταγωνιστούν σε μια συναρπαστική ιστορία. Τι γίνεται όταν ο Άγιος Τερατοσίλης χάσει τα γράμματα των Τερατουγέννων; Ποιος έκλεψε τα γράμματα και πώς θα καταφέρει ο Άγιος Τερατοσίλης να παραδώσει τα σωστά δώρα στα σωστά τερατάκια;  Άραγε το Σπάταλο, το Στρουμπουλό, το Ζηλιάρικο, το Διαφορετικό και το Καλόκαρδο Τερατάκι θα καταφέρουν να τον βοηθήσουν να σώσει τα Τερατούγεννα… ή θα τον μπλέξουν σε νέες περιπέτειες!
Στο νέο αυτό βιβλίο της Κατερίνας Μαρκαδάκη, με την πολύ ωραία εικονογράφηση του Γιάννη Σκουλούδη, θα μάθουμε την απάντηση.  Είναι ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για μικρούς που σίγουρα θα διασκεδάσει και τους μεγάλους. Διαβάστε μαζί με τα παιδιά σας την αξία του να συνεργαζόμαστε και να δουλεύουμε ομαδικά. Το παραμύθι της Κατερίνας, επίσης μας μαθαίνει, ότι η αξία βρίσκεται στις σχέσεις και τη φιλία και όχι στα υλικά αγαθά, μας μαθαίνει να είμαστε καλόκαρδοι, να μη ζηλεύουμε, να φροντίζουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη.

Το παραμύθι του Άγιου Τερατοσίλη, αυτά τα Χριστούγεννα, μας μαθαίνει για τη συνεργασία, τη φιλία και την αξία να μοιράζεσαι όσα αγαπάς! Ένα βιβλίο, ιδανικό δώρο για τους μικρούς μαςφίλους.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα