Στα TGI Fridays και την Σαρακοστή

Στα TGI Fridaysτο πεντανόστιμο ποιοτικά ανεβασμένο comfort φαγητό, τώρα έτοιμο για τη νηστεία.  Τα Easter Delights τους από 22 Μαρτίου έως και 23 Απριλίου μεταλλάσουν τα αγαπημένα πιάτα μας σε νηστίσιμες εκδοχές όπως το Beyond Meat ΒΒQ Burger, το πρώτο παγκοσμίως, επαναστατικό Plant-Based Burger με φυτική πρωτεΐνη, χωρίς σόγια και χωρίς γλουτένη. Με νηστίσιμο κίτρινο τυρί, vegan mayo, και τηγανητές ροδέλες κρεμμυδιού πανέ πάνω σε λαχταριστή BBQ sauce για όσους αρέσκονται σε ποιο light επιλογές.

Το δικό μας αγαπημένο είναι τα FridaysGlazed Cauliflower Bites, οι τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού τηγανισμένες πανέ με τη διάσημη Jack Daniel’s® sauce και επειδή είμαστε και πολύ των Superfoods αγαπάμε και το πλούσιο σε φυτικές ίνες Ginger Green Bowl με γαρίδες σχάρας ή χωρίς.

Αξιοσέβαστη η αγαπημένη Sambuca Shrimp Marinara Pasta, η οποία κάνει την επανεμφάνισή της με cajun spiced γαρίδες, σε σπιτική κόκκινη marinara sauce με fettuccine αλλά και οι διαχρονικά δημοφιλείς Strawberry Fields Salad και Quinoa Super Salad που βγαίνουν και σε νηστίσιμες εκδοχές, εμπλουτίζοντας συνολικά την εμπειρία των FridaysEaster Delights.

Τα FridaysEaster Delights είναι προτάσεις όχι μόνο για όσους νηστεύουν. Αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για όσους κάνουν διατροφή χωρίς πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά.

Όλα, πάντα σχεδιασμένα με γνώμονα τις άριστες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα FridaysEaster Delights σε όλα τα καταστήματα Fridays σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθ’όλη τη διάρκεια της περιόδου της νηστείας.

Ακολουθήστε τα TGI Fridays: FACEBOOK  | INSTAGRAM | YOUTUBE