ΓΚΑΣΤΟΝΕ Grills & Spirits απ΄την παρέα της Cookoovaya

Έξι χρόνια μετά το άνοιγμα της Cookoovaya η γνωστή πλέον παρέα των τεσσάρων μαγείρων δίνει ραντεβού με το πιο τυχερό παπί του κόσμου, Πραξιτέλους 43 & Αγ. Μάρκου γωνία. Το νέο δημιούργημα των Κλεομένη Ζουρνατζή, Περικλή Κοσκινά και των αδερφών Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου, φέρει το όνομα Γκαστόνε και αφορά σε ένα νεανικό χώρο με φαγητό και ποτό για όσους αγαπούν το casual dining.

Σε πείσμα των καιρών αναγνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αξία της συνέργειας αποφάσισαν να σχεδιάσουν από την αρχή, μία νέα εστία που θα υποδέχεται τον κόσμο χωρίς αυστηρούς κώδικες. Στο Γκαστόνε έρχεσαι όπως είσαι και το ζεις, όπως το ονειρεύεσαι.

Το φαγητό ακολουθεί τις ίδιες αρχές μαγειρικής που διέπουν και τα υπόλοιπα εστιατόρια των τεσσάρων ως προς τις άριστες πρώτες ύλες, την τεχνική αρτιότητα και τη λεπτομερή προετοιμασία του τελικού προϊόντος.

Τραγανό γουρουνόπουλο στη σούβλα, grilled cheese sandwich, μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος στη γάστρα, hot dog από μαύρο χοίρο σε αχνιστό ψωμάκι, μερικές από τις ένοχες απολαύσεις του καταλόγου, εμπνευσμένες από την παγκόσμια σύγχρονη γαστρονομία του δρόμου με έντονες επιρροές της ελληνικής κουζίνας. Παράλληλα, μία σειρά από κλασικά κοκτέιλ όπως Mai Tai, Frozen Negroni, Old Fashioned άρτια δομημένα από τα χέρια έμπειρων bartenders ολοκληρώνουν την εικόνα ενός εστιατορίου από μια άλλη εποχή, εκείνη από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90, όπου το φαγητό αναδείκνυε την ατμόσφαιρα της εποχής και όχι το αντίθετο. Σε μία πραγματικότητα που τα πάντα είναι εύθραστα, το Γκαστόνε ήρθε για να φέρει λίγη τύχη στη ζωή μας.

Καθημερινά από τις 13.00 έως τις 23.00 το Γκαστόνε σας υποδέχεται, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, όπως αυτά προτείνονται από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

ΓΚΑΣΤΟΝΕ Grills & Spirits Πραξιτέλους 43 & Αγίου Μάρκου, Αθήνα – Τηλ: 210 3211455

Facebook @gastoneathens

Instagram @gastoneathens