Συμπληρώματα διατροφής για την εμμηνόπαυση, πριν και μετά

Τα πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής, λειτουργούν ως ρυθμιστικός παράγοντας για τη λειτουργία των ορμονών, της καρδιάς, του μεταβολισμού, της κυκλοφορίας αίματος, της ψυχικής διάθεσης. Στοχεύουν στο να βοηθήσουν τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση ή πριν, να νιώθουν καλύτερα. Τα συμπληρώματα διατροφής ΚΟΡΡΕΣ καλύπτουν πολλαπλές διαχρονικές ανάγκες – διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, πνευματική ευεξία, μείωση κόπωσης, εξειδικευμένες απαιτήσεις γυναικείου οργανισμού.

Είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, βασισμένα στην αρχή της συνέργειας των φυσικών δραστικών και της επιστημονικής έρευνας, ενισχυμένα με τις ευεργετικές ιδιότητες θεραπευτικών βοτάνων και βιταμινών – χωρίς συνθετικά συντηρητικά, συνθετικές χρωστικές και βελτιωτικά γεύσης.

Εξειδικευμένα για τις διατροφικές απαιτήσεις της γυναίκας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, τα συμπληρώματα διατροφής της Κορρές, προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των σημαντικών αλλαγών στον γυναικείο οργανισμό κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αλλαγές που έχουν ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, μεταπτώσεις στη διάθεση, αίσθημα κόπωσης, εξάψεις, νυχτερινούς ιδρώτες, αύξηση σωματικού βάρους και μείωση της οστικής πυκνότητας

 PRO-MENO STRENGTH

Εξιδικευμένη σύνθεση με βιταμίνες Β, D, ασβέστιο & ισοφλαβόνες, ιδανική για τις ανάγκες της περιεμμηνόπαυσης

Το συμπλήρωμα διατροφής PRO-MENO STRENGTH με ασβέστιο, ισοφλαβόνες ερυθρού τριφυλλιού και βιταμίνες Β2, Β6, Β12 και D3 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των γυναικών κατά την περιεμμηνόπαυση.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΡΜΟΝΩΝ   Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

ΚΑΡΔΙΑ    Η θειαμίνη (βιταμίνη Β1) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεϊνης.

ΤΟΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ    Οι βιταμίνες Β2, Β12, Β6 και η νιασίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Οι βιταμίνες D και B12 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΟΣΤΑ – ΔΟΝΤΙΑ    To ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.

ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ     Οι βιταμίνες Β6, Β12 και το φολικό οξύ συμβάλλουν στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

 FREE OF Χημικά συντηρητικά / Τεχνητά χρώματα / Γλουτένη / Ασπαρτάμη / Σακχαρίνη / Μαγιά

MENO BOOST

Εξιδικευμένη σύνθεση με ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο & γλουταθειόνη, ιδανική για τις ανάγκες κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση

Το συμπλήρωμα διατροφής ΜΕΝΟ-BOOST με ασβέστιο, ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, γλουταθειόνη και βιταμίνη D3 είναι ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της φυσιολογικής λειτουργίας του οργανισμού και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των γυναικών κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ     Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΜΥΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ    Το ασβέστιο και η βιταμίνη D συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ    Το ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

ΟΣΤΑ – ΔΟΝΤΙΑ    To ασβέστιο απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση και χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ   Το ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

 FREE OF Χημικά συντηρητικά / Τεχνητά χρώματα / Γλουτένη / Ασπαρτάμη / Σακχαρίνη / Μαγιά

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ