Νέο ρόφημα αμυγδάλου από την Fytro με ασβέστιο και βιταμίνες (+ συνταγή smoothie για το πρωινό)

Νέο ρόφημα Αμυγδάλου από την Fytro με ασβέστιο και βιταμίνες, που μπορεί να γίνει η νέα υγιεινή αγαπημένη σας συνήθεια.  Πρόκειται για ένα  100% φυτικό προϊόν που  παράγεται με σύγχρονες μεθόδους φυσικής επεξεργασίας από αμύγδαλα. Είναι χαμηλό σε λιπαρά, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη ενώ είναι πηγή βιταμινών Ε, Β2, Β12 και D. Καταναλώνεται σκέτο ή σε συνδυασμό με χυμούς, φρούτα και δημητριακά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό για την παρασκευή νηστίσιμου πουρέ, ροφημάτων, αλλά και κρέμες, σάλτσες και σούπες. Επίσης μπορεί να αντικαταστήσει το γάλα σε συνταγές για ψωμί, κέικ και άλλα γλυκίσματα. Το ρόφημα αμυγδάλου Fytro, είναι κατάλληλο για χορτοφαγική διατροφή, για όσους δεν μεταβολίζουν την λακτόζη του γάλακτος ή είναι αλλεργικοί στο γάλα. Ιδανικό ρόφημα για την περίοδο της Σαρακοστής, αλλά και για κάθε μέρα.

Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο και υγιεινό  smoothie με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, μήλο και μπανάνα, ιδανικό για το πρωινό:

Smoothie με ρόφημα αμυγδάλου, μήλο και μπανάνα

Υλικά

100 γρ. μήλο

100 γρ. μπανάνα

200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro

20 γρ. ολόκληρα καθαρισμένα ανάλατα αμύγδαλα

Λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και μοιράζετε το μίγμα σε 2 ποτήρια.

Επισκεφθείτε το www.fytro.com.gr. και ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς προϊόντων υγιεινής διατροφής Fytro, με τις νέες προτάσεις που αποτελούν την ιδανική λύση για όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχουν τη διατροφή τους και ταυτόχρονα αναζητούν γευστικές εναλλακτικές λύσεις.  Crunchy Muesli με Βρώμη και Σοκολάτα Fytro (τέλειος συνδυασμός με το ρόφημα αμυγδάλου) και λευκό Κινόα Fytro, που αποτελεί πηγή Πρωτεϊνών, Φυτικών Ινών, Μαγνησίου, Βιοτίνης και Φωσφόρου. Έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε Φολικό οξύ και είναι ελεύθερο γλουτένης. To Κινόα Fytro είναι ιδανικό για νόστιμες σαλάτες.