Τα αναμενόμενα Jordan LIKE MIKE έφτασαν

Η νέα συλλογή Jordan LIKE MIKE, κάντο όπως ο Mike, σε συνεργασία με την Gatorade,  λανσαρίστηκε με ρούχα και παπούτσια.  Τα ρούχα  είναι ήδη εδώ.  Τα πολυαναμενόμενα παπούτσια έρχονται στις 16 Δεκεμβρίου.

Η Nike ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν 4 διαφορετικά συνολικά ζευγάρια αλλά έδωσε στην δημοσιότητα μόνο τα δύο από αυτά, τα οποία θα κυκλοφορήσουν πριν τα Χριστούγεννα. Με τα χρώματα (πορτοκαλί και πράσινο) και πολλά στοιχεία του brand Gatorade, ενσωματωμένα στα παπούτσια, τα  Jordan LIKE MIKE θα είναι σίγουρα το hit της Nike τώρα τις γιορτές.

Από τον Αύγουστο του 1991, η εμβληματική καμπάνια με την Gatorade είχε σκοπό να εμπνεύσει και να προκαλέσει, με την ενίσχυση του Gatorade: «Γίνε σαν τον Mike». Και το φιλμ της καμπάνιας απευθυνόταν στις προσωπικές φιλοδοξίες όλων.

Μολονότι οι περισσότερες διαφημίσεις έρχονται και παρέρχονται, το πνεύμα της καμπάνιας «Be Like Mike» συνέχισε να εξελίσσεται. Με τον καιρό, η προσπάθεια να «κινείσαι και να ελίσσεσαι όπως αυτός» έγινε κάτι πολύ περισσότερο από μεγάλη φιλοδοξία – μετατράπηκε σε έναν αγώνα για επιδίωξη του καλύτερου σε κάθε του μορφή.

Τώρα, 26 χρόνια αργότερα, η Gatorade και η μάρκα Jordan συνεργάζονται για να γιορτάσουν αυτό που η καμπάνια «Be Like Mike» αντιπροσωπεύει πλέον σήμερα. Αυτό που αρχικά ήταν μια πρόκληση να γίνει κανείς ο καλύτερος όλων των εποχών, τώρα σημαίνει να είναι ο καλύτερος κάθε στιγμή.

Η συλλογή ρούχων «Like Mike»  είναι τώρα διαθέσιμη στο nike.com, ενώ από τις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα παπούτσια Air Jordan VI και XXXII Low. Απογείωσε το στιλ σου!