Το opening του καταστήματος NIKE στην Ερμού με celebration run και έργα τέχνης

NIKE γιόρτασε το opening του ανανεωμένου καταστήματος της Ερμού, με ένα celebration run και ένα μεγάλο party που ανέβασε την αδρεναλίνη!

Στο party NIKE We fly Athens, είχαμε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουμε τις ιστορίες 5 κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, μέσα από τα μάτια 5 Ελλήνων δημιουργών:  Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Μιχάλης Σεΐτης, ο Βασίλης Σπανούλης και η Κατερίνα Στεφανίδη, που κατάφεραν να πετάξουν πάνω από δυσκολίες, ανατροπές και προκλήσεις και να φτάσουν στην κορυφή, ενέπνευσαν 5 ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν 5 έργα τέχνης. Οι καλλιτέχνες μεταξοτυπίας Tind, o motion designer Τόνυ Ζαγοραίος, o new media artist Γιάννης Κρανιδιώτης, o graphic designer Γιώργος Μακράκης aka Alpha2graphic και η εικαστικός Άννα Φαφαλιού, μας αποκάλυψαν ποια ήταν τα στοιχεία της προσωπικότητας των αθλητών που τους ενέπνευσαν και μας παρουσίασαν τα έργα τους.

Εκεί βρέθηκε και ο Μιχάλης Σεΐτης, που μίλησε για τη διαδικασία της δημιουργίας του έργου αλλά και για όλα εκείνα τα στοιχεία που τον βοηθούν να σηκωθεί μετά από κάθε πτώση.

Εκατοντάδες NIKE Lovers της πόλης βρέθηκαν στο party μεταξύ των οποίων και οι αθλητές  Μιχάλης Σεΐτης, Χρήστος Αραβίδης,  Μαρία Μπελιμπασάκη, Κώστας Φιλιππίδης, Αναστασία Καρακατσάνη, Κωνταντίνος Γκελαούζος κα.

Ο Διονύσης Ατζαράκης, ο παρουσιαστής της βραδιάς, υποδέχτηκε τον κόσμο που πλημμύρισε και τους τρεις ορόφους του καταστήματος! Live DJ sets, δυνατή μουσική και ο παλμός της πόλης δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα με πρωταγωνιστή το νέο απογειωτικό NIKE Air Zoom Pegasus 35.

Η αποστολή της NIKE είναι να προσφέρει την καινοτομία και τις εμπειρίες που μας εμπνέουν και μας βοηθούν να είμαστε καλύτεροι, να σπάμε τα εμπόδια, να είμαστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας, να ζούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να αισθανθούμε τη χαρά του αθλητισμού. Με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος της Ερμού, μας ενθάρρυνε όλους να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να πετάξουμε πάνω από την Αθήνα.

NIKE WE FLY ATHENS!