Τα Starbucks γιορτάζουν 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και κερνάνε καφέ

Τα Starbucks γιορτάζουν  15 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα και κερνάνε καφέ με πολλές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν σε όλα τα καταστήματα Starbucks  ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη μας όλα αυτά τα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 θα γιορτάσουν  μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με μικρές εκπλήξεις που θα μας περιμένουν εκεί. Στις 17:00, το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό…σβήσιμο των κεριών. Happy Birthday Starbucks!

Παράλληλα, την ίδια μέρα  τα Starbucks γιορτάζουν την τρυφερή σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα  της ημέρας (24ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ένα γευστικό, φτιαγμένο με δεξιοτεχνία και πάθος, καφέ…κερασμένο από τα Starbucks!

Πιο συγκεκριμένα, ένας καφές* της επιλογής μας από Espresso, Americano ή Cappuccino, από τους  Starbucks baristas, θα μας περιμένει στα καταστήματα της περιοχής μας όλη την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, τα Starbucks θα γιορτάσουν μαζί μας το πάθος τους για τον καφέ, την αφοσίωσή αλλά και τη δέσμευση τους για ακόμη περισσότερα χρόνια εξειδίκευσης και προσφοράς εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε όλους εμάς τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα.

*Σημείωση: Το Κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino και αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη