Η Oysho παρουσίασε την Fall Winter Collection ’18

Η Oysho παρουσίασε την Fall Winter Collection ’18 στο κτήριο Aμαλίας 36, ένα από τα ομορφότερα και ιστορικότερα κτήρια της Αθήνα. Η νέα συλλογή ξεχώρισε για τα χρώματα και τα νέα prints, το εξαιρετικό ντιζάιν, την άνεση και την θυληκότητα της, καθώς και για την βασική σειρά Join Life και την δέσμευση της Oysho για το σεβασμό της βιωσιμότητας.

Εκτός των εσωρούχων, η Oysho διαθέτει σειρές που συμπληρώνουν το concept της, όπως είδη γυμναστικής, ρούχα ύπνου, μαγιό, αξεσουάρ και παπούτσια.

Σήμερα, η αλυσίδα διαθέτει έξι διαφορετικές σειρές προϊόντων (εσώρουχα,  αθλητική ένδυση, μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα) και απευθύνεται στις νέες γυναίκες της πόλης, με μοντέρνο και κοσμοπολίτικο αέρα, που φροντίζουν τον εαυτό τους με τις τάσεις της μόδας χωρίς να παραβλέπουν την άνεσή τους.

Μεταξύ των 90 και πλέον καλεσμένων που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν λαμπρές παρουσίες από το χώρο της μόδας και των περιοδικών, στυλίστες, fashion editors, fashion bloggers, sites και αγαπημένοι φίλοι του brand.

Η Oysho διαθέτει 19 καταστήματα στην Ελλάδα και περισσότερα από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, έχοντας παρουσία σε 44 χώρες. Λειτουργεί επίσης ηλεκτρονικό κατάστημα www.oysho.com, σε 32 χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

– Το ‘’Αμαλίας 36’’ όπου έγινε η παρουσίαση, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα ενός εκμοντερνισμένου εκλεκτικισμού κτηρίου, με στοιχεία από το πνεύμα της γαλλικής Ecole des Beaux-Arts και της Art Deco. Στολίδι στο κέντρο της Αθήνας. –