Η αρωματική σειρά ρυζιών της 3αλφα μας ταξιδεύει!

Η ανανεωμένη αρωματική σειρά της 3αλφα μάς «συστήνεται» ξανά, σε γήινες ματ αποχρώσεις με ethnic στοιχεία. Ένα στοιχείο σχετικό με την χώρα προέλευσης της κάθε εκλεκτής ποικιλίας ρυζιού αποτελεί το παράθυρο της συσκευασίας για να δούμε το προϊόν αλλά και τη μαγεία που κρύβεται στους αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς.

Από την Ινδία και τη Ταϊλάνδη και από τους ορυζώνες της Ιταλίας μέχρι τις λίμνες της Αμερικής, οι εκλεκτές ποικιλίες των αρωματικών ρυζιών από τη σειρά Γεύσεις του Κόσμου της 3αλφα, «προσγειώνονται» στο καθημερινό μας τραπέζι δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και να ταξιδέψουμε με το νου σε χώρες μακρινές…

Ένα ταξίδι στις Γεύσεις του Κόσμου, με συνοδοιπόρο την ελληνική εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., έχοντας πάντα ως γνώμονα να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, επιλέγει και επεξεργάζεται με το ιδιαίτερο μεράκι της μοναδικές ποικιλίες από τα πέρατα του κόσμου δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα.

Τα 5 μοναδικά προϊόντα που αποτελούν τα αρωματικά ρύζια της σειράς 3αλφα «Γεύσεις του Κόσμου» αλλάζουν «εμφάνιση», ενώ η ποιότητά τους παραμένει πάντα η ίδια.

Το 3αλφα Ρύζι Jasmine είναι μακρύκοκκο ρύζι που καλλιεργείται στην Ταϊλάνδη. Το χαρακτηριστικό άρωμά του οφείλεται στα ιδιαίτερα συστατικά του εδάφους που φύεται. Το απολαμβάνετε σε εξωτικές συνταγές αλλά και σε κλασικά ελληνικά πιάτα.
Το 3αλφα Ρύζι Basmati  καλλιεργείται στα υψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας. Οι Μαχαραγιάδες το προτιμούσαν για το πλούσιο άρωμά του, την εξωτική γεύση του, το μοναδικά σαν χιόνι κάτασπρο χρώμα του και την ιδιότητά του να μεγαλώνει το σπυρί του 2 ½ φορές. Ιδανικό για εξωτικές συνταγές αλλά και για κλασικά ελληνικά πιάτα.
Το 3αλφα Ρύζι Risotto προέρχεται από εκλεκτή ποικιλία μεσόσπερμου ρυζιού Carnaroli που καλλιεργείται στους εύφορους ορυζώνες της Ιταλίας. Λόγω της ιδιαίτερης υφής του είναι ιδανικό για όλες τις συνταγές ριζότο.
Το 3αλφα Ρύζι Parboiled με Wild Rice είναι μίγμα του Άγριου Ρυζιού που καλλιεργείται στις λίμνες της Βόρειας Αμερική με το ελληνικό ρύζι Parboiled (υγροθερμικής κατεργασίας). Ο συνδυασμός σπυρωτής υφής και ιδιαίτερης γεύσης το καθιστά ιδανικό για πρωτότυπες συνταγές αλλά και για κλασικά ελληνικά πιάτα.
Το 3αλφα Ρύζι Basmati με Wild Rice είναι μίγμα του Άγριου Ρυζιού που καλλιεργείται στις λίμνες της Βόρειας Αμερική με το αρωματικό Ρύζι Basmati Ινδίας. Ο ιδιαίτερος αυτός συνδυασμός το καθιστά ιδανικό για πρωτότυπες συνταγές.